قيمت فن كويل قيمت فن كويل .

قيمت فن كويل

قيمت فن كويل

 

قيمت فن كويل

قيمت فن كويل براي انواع مدل هاي اين سيستم كاستي، زميني، ديواري و سقفي توكار از ظرفيت هوادهي 300 تا 2200 سي اف  ام  حدود 1 تا 10 ميليون تومان است. قيمت فن كويل ها به عوامل بسياري از جمله قيمت روز ارز، داشتن موتور اينورتر، دو لوله يا چهار لوله بودن سيستم، زميني ، ديواري و يا سقفي بودن، وجود كانال ورود هوا ي تازه، ظرفيت هوادهي سيستم و بسياري عوامل ديگر بستگي دارد.  در اين مقاله به بررسي مهم ترين عوامل تاثير گذار برقيمت فن كويل خواهيم پرداخت.

عوامل و پارامتر هاي موثر بر قيمت انواع فن كويل

عوامل بسياري بر قيمت فن كويل تاثير گذار هستند كه در ادامه به بررسي مهمترين اين عوامل خواهيم پرداخت.

1-    وجود تكنولوژي موتور فن هاي دور متغيير

موتور هاي دور متغيير يا اينورتر يكي از جديد ترين تجهيزاتي است كه در برخي از سيستم هاي فن كويل استاده مي گردد. اين موتور فن ها را با  دور ثابت تك سرعته يا دو سرعته به حركت در نمي آورد بلكه دور فن ها را از يك دور حداقلي تا دور حداكثري به صورت پيوسته تغيير مي دهد. براي مثال اگر يك موتور دور ثابت در دو دور1000 و 2000 دور بر دقيقه كار كند، با استفاده از يك موتور اينورتر در هر سرعتي ميتوان بين 1000تا 2000 دو بر دقيقه دور بزند. مزيت اين سيستم اين است كه به هر ميزان سرمايش ويا گرمايش نياز باشد تعداد دور موتور فن مي تواند دقيقا متناسب با نياز خواهد بود. البته بايد توجه داشت كه استفاده از اين سيستم قيمت فن كويل را افزايش مي دهد.  

2-    نوع سيستم لوله كشي دو لوله اي يا چهار لوله اي

در فن كويل هاي دو لوله اي يك لوله براي ورود سيال گرم و يا سرد و ديگري براي خروج سيال است. يعني در فصل زمستان آب گرم در آن جاري مي شود و در تابستان آب سرد جاري مي شود. در فن كويل هاي چهار لوله اي، دو تا از لوله ها براي ورودي و دو تا هم براي خروجي مورد استفاده قرار مي گيرند. به طوري كه همواره يكي از لوله ها حاوي سيال سرد و ديگري حاوي سيال سرد مي باشد. چهار لوله اي اين مزيت را نسبت به دو لوله اي دارد كه در يك ساختمان تعدادي از واحد ها مي توانند از گرمايش و ديگر واحد ها از سرمايش استفاده كنند. قيمت فن كويل دو لوله اي كمتر از فن كويل چهار لوله است. فن كويل دو لوله اي در ايران محبوبيت بيشتري دارد.

3-    محل نصب(زميني، سقفي، ديواري، كاستي)

قابي كه اجزاي واحد فن كويل در آن قرار مي گيرد با توجه به محل نصب متفاوت طراحي مي شود، به همين جهت تفاوت قميت فن كويل را در انواع آن به دنبال دارد . مي توانگفت كه در قيمت فن كويل نوع كاستي نسبت به فن كويل ديواري و زميني متفاوت است.

4-    كانالي يا بدون كانال

فن كويل هابه دو صورت كانالي يا بدون كانال عرضه مي شوند. در صورت كانالي بودن فن كويل هواي تازه از بيرون تامين مي نمايد. اما فن كويل بدون كانال از هواي محيط داخلي استفاده مي كند. در نتيجه قيمت فن كويل هاي كانالي نسبت به فن كويل هاي غير كانالي گران تر هستند.

5-    ظرفيت دستگاه

ظرفيت واحد فن كويل بر حسب سي اف ام (CFM) بيان مي شود. هر چه ظرفيت هوادهي بيشتر باشد بايد از تجهيزات با توان بيشتر و بزرگتري استفاده شود. پس قيمت اين دستگاه ها بالاتر خواهد بود.

6-    متريال لوله ها

لوله هاي گرمايشي و سرمايشي استفاده شده در واحد فن كويل عموما مسي هستند اما در برخي موارد مي توان از ديگر مواد هم استفاده نمود كه اين خود بر قيمت فن كويل تاثير گذار خواهد بود.

7-    كنترل هوشمند يا دستي

سيستم فن كويل در مدل هاي سنتي بايد توسط كاربر تنظيم شود اما در مدل هاي هوشمند سيستم با توجه به دستورات از قبل تعين شده براي سيستم عمل مي كند يعني در هنگام نغيير دماي محيط روشن شده تا دماي دلخواه را تامين كند و پس از رسيدن دماي محيط به درجه دلخواه خاموش مي گردد. بديهي است كه استفاده از يك سيستم هوشمند بر قيمت فن كويل تاثير مي گذارد و قيمت بالاتري نسبت به حالت دستي خواهد داشت.

8-   برند تجهيزات

در حال حاضر برند هاي بسياري وجود دارد كه انواع فن كويل را با كيفيت بالايي توليد و عرضه مي كنند.

اين محصولات از كشورهاي ديگرنيز به كشور ما وارد مي شوند و بديهي است كه قيمت فن كويل تهويه مطبوع داخلي از نمونه هاي خارجي و وارداتي ارزان تر باشد.

9-    سطح صداي سيستم

در محيط هاي مسكوني، اداري و تجاري آرامش و سكوت از اهميت بالايي برخوردار است. به همين سبب فن كويل هاي داراي سيستم كاهنده صدا قيمت بالاتري نسبت به ديگر تجهيزات دارند. عموما صداي فن كويل سقفي تو كار بيشتر است . امروزه با كمك تكنولوژينوين و علم فن كويل ها به درستي عايق بندي شده و صداي كمي را توليدمي نمايند.

علاوه بر عوامل و پارامتر هايي كه در بالا ذكر شد عوامل ديگري هم چون تعداد لوله ها، نوع متريال استفاده شده براي قاب ها، برند تجهيزات و ... بر روي قيمت فن كويل موثر هستند. براي انتخاب يك فن كويل مناسب و با كارايي بالا متناسب با شريط كاري خود با مشاورين شركت هاي تامين كننده اين محصولات تماس بگيريد.

 


برچسب: فن كويل،قيمت فن كويل،فن كويل حرارتي،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۱۸:۲۶ توسط:مهتاب گستر موضوع: نظرات (0)

فن كويل ديواري

فن كويل ديواري

واحد هاي فن كويل در انواع مختلفي طراحي و توليد مي شوند و براساس نحوه نصب، نوع قرار گيري فن، توليد سرمايش و گرمايش و... در اين بين اين سيستم ها براساس محل نصب به دسته هاي واحد فن كويل ديواري، واحد فن كويل زميني، واحد فن كويل و واحد فن كويل سقفي كاستي طبقه بندي مي شوند.

در واقع واحد فن كويلي يك نوع مبدل حرارتي است و يكي از انواع اين سيستم ها فن كويل هاي ديواري هستند. فن كويل هاي ديواري از جمله سيستم هاي حرارتي و برودتي مي باشند كه در ساختمان هاي مسكوني ، تجاري و اداري به راحتي قابل نصب بوده و هواي تازه و مطبوعي را براي ساكنانان محيط فراهم مي كند. واحد فن كويل ديواري يك سيستم سرمايشي و گرمايشي است كه در ارتفاع بالا بر روي ديوار محيط داخلي نصب مي شود.

اين سيستم ها با ساختارهاي متفاوتي عرضه مي شوند اما به صورت ساختاري همانند سيستم كولرهاي گازي هستند كه اجزا و ساير سيستم هاي فن كويل داخل اين محيط قرار گرفته و فرآيند تهويه هوا را انجام مي دهند. سيستم هاي فن كويل ديواري از كويل ها و يك يا تعدادي فن تشكيل شده اند و فرآيند سرمايش صورت مي پذيرد در سيستم هايي كه گرمايش تامين مي شود از هيتر حرارتي الكتريكي نيز در ساختار و طراحي هاي اين فن استفاده مي شود. فن كويل هاي ديواري به وسيله كويل هاي آب گرم و سرد فرآيند تهويه هوا را انجام مي دهند، آب داخل لوله كشي هاي انجام شده در زمان نصب توسط بويلر و يا چيلر تامين شده و عمل سرمايش و يا گرمايش انجام مي شود و هوايي مطبوع و عاري از آلودگي را فراهم مي آورد.

اجزاي واحد فن كويل ديواري

-         كويل مسي: جريان آب سرد و گرم عبورمي كند.

-         فن يا پروانه سانتريفيوژ: تامين هواي مورد نياز

-         شير كنترل: براي ورود و خروج جريان به سيستم

-         فيلتر هوا: پاكسازي جريان هوا

-         شير هواگير

-         دريچه خروج هوا

-         سيني جمع آوري ميعانات

 

انواع واحد فن كويل ديواري

واحد هاي فن كويل ديواري با توجه به نوع عملكرد خود به دو دسته طبقه بندي مي شود. اين دو دسته عبارتند از واحد فن كويل هاي ديواري دو لوله اي و فن كويل هاي چهار لوله اي . اين طبقه بندي اين امكان را فراهم مي كند تا كاربر بتواند متناسب با شرايط و محيط خود سيستم مورد نظر را انتخاب و تهيه نمايد.
فن كويل دو لوله اي همواره با يك كويل عمل مي كند كه آب گرم و يا آب خنك درون آن جريان مي يابد و فرآيند سرمايش و گرمايش به صورت جداگانه و مستقل از هم كار نمايند و تمامي اجزا در يك زمان عمل سرمايش را انجام مي دهند و يا عمل گرمايش را در محيط انجام داده.

فن كويل چهار لوله اي با دو كويل مجزا از هم كار مي كند يكي از كويل ها برا تهيه آب گرم و كويل ديگر براي تهيه آب سرد طراحي شده اند. اين سيستم ها براي مكان هايي كه در يك زمان هم گرمايش و هم سرمايش را براي محيط نياز دارند مورد استفاده قرار مي گيرند. با وجود اين كه قيمت بالاتري نسبت به واحد فن كويل ديواري دو لوله ايي دارند اما با توجه به تامين بار حرارتي گرم و سرد به طور هم زمان پركاربردترين اين نوع سيستم محسوب مي شوند و از محبوبيت بالايي نيز برخوردارند.

 قيمت فن كويل

قيمت واحد هاي فن كويلي براساس پارامترهاي مختلفي مشخص مي گردد. اين پارامتر ها تعيين كننده كيفيت، نوع ساختار، روند فرآيند، برند تجهيزات و ميزان مصرف انرژي اين سيستم ها است. انتخاب و تهيه يك واحد فن كويل ديواري براي يك محيط كوچك به راحتي صورت مي گيرد اما براي انتخاب يك واحد فن كويل ديواري بزرگ نياز به تجربه و تخصص بسياري است. با كمك مشاورين اين صنعت مي توان از هزينه هاي اضافي و انتخاب نادرست سيستم جلوگيري نمود.

مزاياي فن كويل ديواري

1-    فن كويل هاي ديواري در ارتفاع 2 متري از سطح زمين نصب مي شوند و فضاي بسيار كمي را اشغال مي كنند.

2-    واحد فن كويل ديواري قادر به توزيع يك نواخت هوا هستند.

3-    واحد فن كويل ديواري در ظاهري خاص و با طراحي هاي شيك و منحصر به فردي توليد مي شوند و زيبايي خاصي به محيط مي بخشند.

4-    واحد فن كويل ديواري به راحتي قابل نصب هستند و در صورت نياز به سرويس و نگهداري هزينه بسيار كمي به دنبال دارد.

5-    سرويس و نگهداري اين سيستم ها نسبت به فن كويل سقفي و زميني راحت تر مي باشد، زيرا دسترسي آسان تري دارند..

6-    واحد فن كويل ديواري قادر است هواي مورد نياز را براي متراژهاي بزرگ نيز تامين كند.


برچسب: فن كويل،قيمت فن كويل،فن كويل حرارتي،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۱۷:۲۹ توسط:مهتاب گستر موضوع: نظرات (0)